termobiro logo

Delatnosti

Delatnosti

usluge

Nadzor

TermoBiro vrši nadzor nad gradnjom objekta-izradom termotehničkih instalacija, grejanja, klimatizacije i ventilacije.

Biro je opremljen savremenom opremom i stručnim kadrovima za obavljanje ove delatnosti.

Dugogodišnje iskustvo naših stručnjaka najbolja je preporuka za vršenje ovih usluga.

Angažovani smo od strane investitora na poslovima projektantskog nadzora, nadzora nad izvođenjem radova, kontrole i sanacije postojećih instalacija, tehničkog prijema, kao i na vođenju kompletne investicije, od izrade planskih akata do konačnog završetka objekata.

Pogledajte naše reference

Izvođenje

TermoBiro izvodi termotehničke instalacije; grejanja, klimatizacije i ventilacije, kotlarnice na čvrsto, tečno i gasovito gorivo, toplotne podstanice, centralnu pripremu tople vode.

Biro je opremljen transportim sredstvima, opremom i alatima potrebnim za montažu: svih vrsta cevovoda, individualnih kotlarnica, toplotnih podstanica, radijatorskog, podnog i vazdušnog grejanja, ventilator konvektora (fan-coil) i klima komora.

U birou su zaposleni inženjeri i monteri sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima iz ove oblasti. Posebno ističemo veliki broj izvedenih kućnih instalacija etažnog i centralnog grejanja u stambenim objektima, kućama i stanovima.

Pogledajte naše reference

Projektovanje

TermoBiro projektuje termotehničke instalacije: grejanja, klimatizacije i ventilacije.

Biro je opremljen savremenom opremom: kompjuterima, skenerima, štampačima kao i aplikativnim softverskim rešenjima sopstvene izrade.

U TermoBirou su zaposleni visoko kvalifikovani stručnjaci sa položenim stručnim ispitom i licencama iz oblasti projektovanja termotehničkih instalacija koji za sobom imaju veliki broj projektovanih i izvedenih objekata u zemlji i inostranstvu.

TermoBiro poseduje neophodne registracije i licence za obavljanje delatnosti - projektovanje i izvodjenje. Najbolju potvrdu pružaju nam već izvedeni objekti koji odlično funkcionišu na zadovoljstvo izvođača, investitora i korisnika.

Pogledajte naše reference